COMENCEM: NOVETATS DEL CURS 2019-2020

a Actualitat/Cultura

Comencem un nou curs amb il·lusió i novetats

“Gràcies, perdó i si us plau” són les tres paraules que ens acompanyen aquest any com a nou lema del curs. Les tres paraules bàsiques que tothom hauria de tenir en el seu vocabulari del dia a dia. Les tres paraules que tan fàcil semblen de dir, però que de vegades costen d’utilitzar i tenen un efecte màgic. Per això, juntament amb les altres escoles del Cor de Maria, hem decidit que val la pena treballar-ho.

LEMA DEL CURS: GRÀCIES, PERDÓ I SI US PLAU

Noves reformes

Com cada any tenim noves reformes per condicionar i millorar cada vegada més l’escola. Aquest any s’ha decidit canviar la sala de professors a l’antiga sala d’informàtica, i també el despatx del cap d’estudis. S’han canviat els mobiliaris de certes sales com la de 4t d’ESO, on hi ha noves cadires, i el despatx de direcció, on l’escriptori i les cadires són completament noves amb un magnífic decorat. Els ordinadors i les tablets no es queden enrere amb tot el nou material de robòtica. El wifi també és nou, i per últim però no menys important, tenim un de nou i millor espai d’aula digital anomenat Classroom.

Noves matèries a l’ESO

  • A 1r l’Anna Puigvi comença amb la matèria de “Song Contest”, una matèria en anglès, on la cançó és l’eina de treball i on es treballa una millora de pronúncia i escolta activa.
  • A 2n d’ESO l’Anna també ens fa una nova matèria en anglès, “Writing”, on es treballa l’expressió escrita. Aquesta matèria ajuda a fer expressions escrites més creatives i tenir idees davant d’un full en blanc.
  • A 3r i 4t d’ESO, Cultura i Projectes i Projectes són les noves matèries d’aquest any. On cada setmana pengem noves notícies sobre diferents temes com esports, cultura, ciència o vida, on podem fem entrevistes a diferents persones i on comencem a aprendre periodisme.

Nous professors

Aquest any, a més a més, hem hagut d’acomiadar-nos d’en Joan Ramis a qui apreciàvem molt, però donem la benvinguda a la Miriam, que el substituirà a partir d’ara a les matèries de Tecnologia i Mates al grup flexible.

Hola, em dic Danna Piernas Alcarria i tinc 14 anys. Sóc de Mataró i vaig a l’institut Cor de Maria Mataró. Porto desde els 5 anys ballant en diferents acadèmies i en diferents estils de ball. Lluito amb constància per tot fins aconseguir-ho. Instagram: @danna5always

Hola, me llamo Danna Piernas Alcarria y tengo 14 años. Soy de Mataró y voy al instituto Cor de Maria Mataró. Llevo des de los 5 años bailando en diferentes escuelas y en diferentes estilos de baile. Lucho con constancia por todo hasta conseguirlo. Instagram: @danna5always

Hello, I’m Danna Piernas Alcarria and I’m 14 years old. I’m from Mataró and study at Cor de Maria Mataró. I’ve danced since I was a child and I dance different styles. I work constantly to get my dreams. Instagram: @danna5always

El més recent de

Anar a dalt