Junior Report: Què ens aporta?

a Opinem

Amb el diari de l’escola podem expressar el que sentim i el que pensem

Que tinguem un diari per l’escola en el que podem penjar entrevistes, opinions, redaccions… Trobo que està molt bé, m’agrada molt, i em sembla que parlo en nom de tots els alumnes quan dic que ens agrada perquè podem expressar el que sentim i el que pensem sobre diversos temes i aficions. 

A l’escola no sempre fem el que ens agrada, em refereixo que hi ha gent que és de números, hi ha gent que és de lletres, hi ha gent que és d’artístic i hi ha gent que és més emocional. I en totes aquestes varietats de gustos i intel·ligències a vegades se li donen més importància a uns que als altres. Però amb Junior Report podem expressar i informar-nos del que ens agrada i decidir els temes sobre què volem treballar.

Sóc una alumna de 3r ESO. Em dic Ariadna Burjachs Mauri, m'agrada molt nedar, la roba i la música. M'agrada molt parlar, i sóc molt empàtica i emocional.

Soy una alumna de 3ESO. Me llamo Ariadna Burjachs Mauri, me gusta mucho nadar, la ropa y la música. Me gusta mucho hablar, y soy muy empática y emocional.

I'm a 3ESO student. My name is Ariadna Burjachs Mauri, and I like swimming, clothes and music. I like to talk, and I’m very empathetic and emotional.

El més recent de

Anar a dalt