Big bang Theory i Mean Girls, les nostres recomanacions a la plataforma Netflix

/
53 views

La sèrie i la pel·lícula que més ens han entretingut en aquest confinament, les més destacades a la plataforma Netflix, amb més de 18.000 espectadors

The big bang theory 

The big bang theory es va estrenar el 24 de setembre de 2007 i va finalitzar el dia 17 de maig del 2019, amb 12 temporades i 279 capítols.  Cada capítol dura aproximadament 20 minuts. Tot i això, sempre ha tingut molt d’èxit i ha guanyat més d’un premi. La sèrie està basada en la vida de 4 científics, cadascun amb una personalitat diferent però a la vegada similar, acompanyats de la seva veïna i els seus amics. El Leonard i el Sheldon comparteixen pis, centre neuràlgic del grup. A partir d’aquí és on es comencen a complicar les coses, mostrant cadascú la seva personalitat. 

El director, anomenat Mark Cendrowski,  també ha dirigit sèries com Los magos de Waverly place a Disney Chanel. El productor ha dirigit pel·lícules i sèries com per exemple Dos hombres y medio.  

Mean Girls

Mean girls és una pel·lícula que es va estrenar el 30 d’abril del 2004. Té una durada de 94 minuts i les protagonistes són 4 noies. Els noms de les noies són:  Lindsay  Lohan, Rachel Mcadams, Amanda  Seyfied  i Lacey Chaber, que són les principals protagonistes de la pel·lícula. La Cady, està acostumada a viure a Àfrica fins que es trasllada a Illinois per començar l’institut. A partir d’aquí comencen els problemes. El creador d’aquesta pel·lícula, Mark Waters, es va inspirar en un llibre anomenat Queen bees y Wannabes de Rosalind Wisemanpe. El pressupost per crear aquesta pel·lícula era de 17.000.000 de dòlars, però es van recaptar 129.042.871 dòlars. 

David Calvo, Núria Pinto i Elvira Egea

close

El més recent