Entrevista a un alumne positiu de Covid-19

45 views

Entrevistem a en Mario Garcia, un estudiant de l’escola Cor de Maria Mataró que està passant el Coronavirus 

A l’estar infectat pel coronavirus, tot canvia, no pots sortir de casa, i si hi ha més persones a casa no pots ni sortir de l’habitació. Què passa si un estudiant menor dedat s’infecta? 

L’entrevistat no ha donat permís a posar una imatge seva.

Com et dius i quants anys tens? 

Em dic Mario García Arroyo i tinc 13 anys. 

Quan vas donar positiu? 

Em van fer la prova el dia 29 d’octubre i vaig rebre el positiu el dia 31 del mateix mes. No m’ho esperava perquè no m’havia trobat malament cap dels dies anteriors a la prova.

Et sents incòmode o tens algun símptoma? 

No, no m’he sentit incòmode cap dels dies que he estat confinat, ja que a la meva classe hi va haver un positiu abans del meu i ja portava uns dies més confinat. No he tingut cap símptoma.   

Estàs cansat d’estar a casa quasi durant un mes sencer? 

No, perquè he estat en contacte amb els meus amics per trucada i hem pogut jugar a jocs i fer altres coses. 

Quina ha estat la teva reacció al saber que erets positiu? 

Al principi em vaig preocupar, vaig estar unes hores pensant què passaria. Al final ja ho vaig assimilar i ara ja no hi penso. 

Creus que els teus companys han respectat les normes? 

Hi ha positius, per tant potser no ho hem fet sempre. Sempre hi ha gent que no li importa o no té respecte cap als altres. 

Saps on has pogut agafat el virus? 

No, sincerament no sé on he pogut agafar el virus. Tot indica que a classe, però van passar molts dies des que ens van confinar fins que ens van fer la prova, per això m’estranya.  

Els teus pares han estat preocupats? 

Sí, estaven bastant preocupats. Ara mateix tot el contacte que he tingut amb ells és amb la mascareta, i prenent-se la temperatura. 

Has tingut por en algun moment? 

Sí, al principi no m’ho creia i és difícil pensar que tens el virus pel qual han tancat el món sencer i que molta gent ha mort…

En comparació amb un dia normal, quina diferència hi ha? 

No pots sortir de casa, però això no em va afectar molt. No pots veure els amics físicament, però sí que pots mitjançant la telecomunicació. Les classes doncs les fas en línia. I els extraescolars que fas doncs no els pots fer. Però a mi això no m’ha afectat pas, perquè ja estic acostumat a no sortir de casa, a sobre els extraescolars no són una gran preocupació i més amb les mesures que han posat ara. Per concloure, per mi això ha estat normal, dies normals. 

Fet per: A.B

close

El més recent