És Putin la persona més poderosa del món?

30 views

Vols saber per què Putin és considerada la persona més poderosa del món? Doncs queda’t i llegeix aquest article que estem segurs que t’encantarà

La persona més poderosa del món és la persona que te més informació sobre els altres. Podem dir que Putin sap tots els moviments que fan els països d’Europa i del món però cap sap quin serà el pròxim moviment d’aquesta persona tan misteriosa.  

Putin té una capacitat de mantenir la influència del seu país en quasi tots els llocs del món. Putin segueix aconseguint el que vol.  

Putin entén a Rússia, però també entén al món; sap com utilitzar el seu poder i sap quins són els punts febles de la societat. Entén la fragilitat de la Unió Europea i les idees d’integració i diversitat.  

En poques paraules, Putin ens entén perfectament. Però, nosaltres realment entenem a Putin? 

Però això no ha acabat aquí, perquè d’ençà que Xi Jinping va ascendir a president de la República Popular Xina, també és considerada com una de les persones més poderoses del món.  

Aleshores qui és més poderós, Putin o Xi Jinping? 

close

El més recent

Com afecten les “Fake News” a la societat actual?

Que són? Les “fake news” difonen informació falsa. Intenten captar la atenció amb contingut suposadament “cert” per manipular la opinió pública. Això pot causar enfrontaments públics de gran magnitud. Aquestes notícies són creades amb el