El futbol a Mataró s’ha suspès durant unes setmanes a causa del Coronavirus

33 views

Lamentablement, el futbol ha estat una víctima més del Coronavirus i no es podrà jugar durant un període

Segurament el futbol tornarà d’aquí a unes setmanes, però els primers partits no es jugaran fins al gener. En resum, l’any 2020-21 no serà un bon any pel futbol.

Rivalitats entre els equips de Mataró

En la lliga de futbol de Mataró hi ha equips amb molta rivalitat, com per exemple el Molinos i la Juventus. Aquests dos equips es porten bé, però tenen rivalitat perquè sempre són ells que queden entre primera i segona posició. La temporada anterior va guanyar el Molinos perquè en un dramàtic final de jornada la Juventus va perdre i l’equip del Molinos no va perdre l’oportunitat per guanyar la lliga. En l’últim partit de la lliga es jugava Molinos VS Vilassar de Mar, en un apassionant partit el Molinos va guanyar amb gol de cap, després del partit alguns jugadors de la Juventus van anar al camp per felicitar-los.

El futbol és un esport que té moltes sorpreses. Però això no passa tots els anys, alguns anys també la Juventus guanya la lliga i el Molinos no. En resum, la rivalitat de Molins i Juventus és amor i odi.

L’altra rivalitat és Rocafonda vs Cerdanyola, la gran rivalitat entre Rocafonda i Cerdanyola és una rivalitat que ve de fora del camp. Es porten més o menys bé, algunes vegades tenen baralles, però en el futbol normalment acaba guanyant el Rocafonda. Tot i això, fa com 2 anys el Rocafonda va perdre bastants jugadors bons i a poc a poc ha anat decaient. Podem dir que el Rocafonda un dia deixarà d’existir, però el que va aconseguir el Rocafonda cap equip ho superarà: més de 300 gols en una lliga. En definitiva, el Cerdanyola no té un mal equip però tampoc són tan bons com un equip regular.

Página 20 | Fotos césped de fútbol con libres de regalías | Pxfuel
Pilota de futbol de FCF (federacio Catalana de Futbol). Aquesta pilota ha pasat molts moments sorprenents com la goleada
del Rocafonda al Cerdanyola, la victoria del Molins, etc.

Fet per: A.G, A.E.A, Y.O i D.K

close

El més recent

Com afecten les “Fake News” a la societat actual?

Que són? Les “fake news” difonen informació falsa. Intenten captar la atenció amb contingut suposadament “cert” per manipular la opinió pública. Això pot causar enfrontaments públics de gran magnitud. Aquestes notícies són creades amb el