La retirada d’un gran boxejador

/
82 views

Jabib Nourmagomédov es retira de la UFC per la mort del seu pare

Jabib Nurmagomédov vuelve a convertirse en el campeón de la UFC

Jabib Nurmagomédov va néixer en una família d’Avar el 20 de setembre de 1988. Originari del poble de Sildi, del districte de Tsumadinsky de RASS de Dagestan, una república autònoma dins de la RSFS russa, Unió Soviètica abans de traslladar-se a Makhatxkalà, la capital del Daguestan, durant la seva infància. Nurmagomédov va créixer a casa amb els seus germans i cosins. El seu interès per les arts marcials va començar veient els estudiants entrenar al gimnàs.

Atleta condecorat i veterà de l’exèrcit, el seu pare també havia lluitat des de molt jove, abans de rebre entrenament de judo i sambo a l’exèrcit.

Nurmagomédov va fer el seu debut professional a la MMA el setembre de 2008 i va obtenir quatre victòries en menys d’un mes. L’11 d’octubre, es va convertir en el campió inaugural del torneig Atrium Cup, derrotant als seus tres oponents en la prova de Moscou. Això inclou una finalització del braçalet en la primera ronda del futur aspirant al títol de Bellator Shahbulat Shamhalaev, que va marcar el seu debut global M-1.

Després d’uns anys va arribar el moment en el qual Jabib havia d’enfrontar-se a Mac Gregor, ell i Gregor van tenir un dels enfrontaments més vistos. Quan va arribar el dia de l’enfrontament Jabib va tenir una bona tècnica,  quan era hora d’acabar Jabib tenia a Gregor casi ofegat, tota la ràbia que tenia la va deixar anar aquell dia i va guanyar el combat.

Després d’aquell combat, Gregor va deixar de de jugar. Van passar uns quants anys  i va passar la pitjor cosa que li podia passar a una persona que ho feia tot per un estimat seu i que estava lluny de la seva família: va arribar el dia de la mort del pare de Jabib. Va ser un dia trist, ple de llàgrimes, un dia en el qual Jabib va pronunciar las paraules que el millor lluitador d’arts marcials mixtes podia dir; va arribar el moment de la retirada de Jabib.

Jabib va decidir retirar-se, perquè havia mort el seu pare, després va pronunciar : “no hi ha manera de que torni aquí sense el meu pare”, ja que el seu pare era la persona que el va motivar, acompanyar, ajudar, donar suport… per ell ho era tot. Després també va dir que la retirada li servia també per estar amb la seva mare, ja que estava malalta.

Quan van trucar a Jabib per una altre lluita ell va respondre: “Serà l’última lluita sense el meu pare.” Cosa que va deixar a tots els espectadors bocabadats.

Jabib desitja ser recordat com un dels boxejadors més importants de la historia, es retira després de 29 victòries i cap derrota.

El boxejador ha deixat clar que no tornarà a lluitar sense el seu pare.

Aquestes van ser les seves últimes paraules abans de retirar-se: “De cap manera vindré aquí sense el meu pare. Va ser la primera vegada després del que va passar, quan UFC em va trucar per Justin, vaig parlar amb la meva mare tres dies. Ella no vol que vagi a lluitar sense el meu pare i li vaig prometre que seria el meu últim combat. Si li dono la meva paraula, he de complir-la. Aquest és el meu últim combat aquí”.

Que Jabib se n’hagi anat demostra que quan una persona es proposa quelcom ho pot aconseguir, però hauràs de lluitar i superar obstacles, ja que hi haurà gent que et voldrà parar però sempre has de continuar. També ens demostra que els diners no són tan necessaris quan tens educació i un cor net.

close

El més recent