Els alumnes de l’escola Cor de Maria celebren Carnestoltes millor que mai

62 views

Aquest any, l’escola Cor de Maria Mataró ha decidit que tots els seus alumnes podrien celebrar Carnestoltes seguint una sèrie de penyores durant la setmana del 8 al 12, incloent-hi els alumnes de secundària 

Fins ara, l’escola cada any havia proposat aquesta activitat a tots els alumnes d’Educació Infantil i Primària, però mai l’havia proposat als cursos de Secundària, com és en el cas d’aquest any.  És una bona forma d’animar l’ambient durant la pandèmia que estem passant, i conduir la setmana especial de Carnestoltes cap a uns ànims més tranquils i alegres. 

Grup 3r A amb corbata- Instagram @CordeMariaMataró

La proposta de l’escola ha sigut:

El dilluns portar la mascareta decorada; el dimarts portar un barret; el dimecres portar un pentinat divertit; el dijous portar un davantal al matí i anar disfressat a la tarda; i el divendres portar corbata o llaç. Pels alumnes de secundària, el dijous no s’han aplicat les mateixes condicions, i l’activitat ha constat en portar un complement divertit i sortir d’excursió per tot Mataró en grup. 

També, cada dijous llarder l’AMPA regala entrepans de truita a l’hora d’esmorzar, lliurant als alumnes de la necessitat de portar esmorzar de casa. 

Rosa Pursals- Instagram @CordeMariaMataró

Durant la setmana els alumnes han anat sumant-se a les activitats, i tot i que és cert que es respirava una mica de vergonya, tothom s’ho ha passat millor que mai.  Fins i tot, alguns professors s’han animat i han decidit participar-hi.

Victor Casals- Instagram @CordeMariaMataró

Tot i haver-hi unes quantes classes confinades a casa , l’excursió del dijous dels alumnes de secundària va ser tot un èxit, i totes les classes que hi van participar van poder gaudir d’un passeig magnífic pels voltants de Mataró. Molts dels alumnes van portar maquillatge, laca de colors i diferents complements de disfresses, cosa que va ajudar a donar-li un accent divertit a l’excursió. 

Sense cap dubte, des d’aquí pensem que s’hauria de repetir l’any que ve, i conservar la tradició que tants anys portem celebrant per a seguir gaudint-la. Fins i tot, ja hi ha qui està esperant a Carnestoltes de l’any que ve per a poder afegir-hi noves propostes.

Fet per: Marc Collado; Miquel Fernández; Dúnia Ayala i Mateu Juncà

close

El més recent