Entrevista a la model Richie Beras

114 views

Avui entrevistem a la model dominicana Richie Beras, que actualment resideix a República Dominicana i que amb només 19 anys va debutar com a model sota la marca Versace a la setmana de la moda a Londres, on va aconseguir impactar a la dissenyadora Donatella Versace, que la va integrar a la passarel·la de Versace a Milà.

T’has volgut dedicar des de petita al món de la moda o aspiraves a ser una altre cosa? En el cas de que la resposta sigui negativa, que et va portar a ser model? Pots explicar una mica els teus inicis (perquè vas decidir començar amb això, com, a on vas modelar per primera vegada…).  

De petita jo volia ser odontòloga, ser model no estava entre els meus plans. Una amiga de la meva mare em va dir que hi havia un càsting aquí, a la República Dominicana, i que estaven buscant noies per a ser models. Llavors em van portar allà i em van escollir com a model a l’agència Ossigeno Models. La primera vegada que vaig fer de model va ser a la Republica Dominicana, i després a Itàlia, Milà. 

Com va ser la teva primera experiència com a model? Et va agradar? Què vas sentir en aquell moment? T’imaginaves que arribaries on et trobes actualment? 

La meva primera experiència va anar bé, no vaig estar gens nerviosa. Realment mai vaig pensar que arribaria a tant, amb això de ser model. 

Quina va ser la primera marca amb la qual vas treballar? Hi ha alguna en concret amb la que t’agradaria col·laborar? 

La primera marca per la qual vaig fer de model va ser Versace, i no va ser a Itàlia, sinó que va ser a Londres per la marca Versus, que és una marca més jove que pertany a Versace també. En un futur m’agradaria col·laborar  amb Dior. 

Quins avantatges i desavantatges t’has trobat en el món de la moda?

He pogut conèixer molts països i conèixer i parlar amb moltes persones, el desavantatge és que és un treball molt incert, a vegades et poden agafar per a un treball i a vegades no, tot és qüestió de sort, no saps mai el que pot passar. 

Tens algun model a seguir dintre la industria o alguna persona que t’hagi inspirat? 

El meu model a seguir és la Lineisy Montero, una model dominicana.

Has fet alguna desfilada al llarg de la teva carrera? Què t’agrada més, realitzar sessions de fotos o desfilar? 

He realitzat diverses desfilades al llarg de la meva carrera, n’he fet moltes, més de 15. M’agrada més desfilar que fer sessions de fotos. 

Què és el que més i el que menys t’agrada del teu treball?

El que menys m’agrada del meu treball és el fet que, per exemple, avui puc estar a on visc i, de sobte, he de viatjar, sigui a prop de casa o a l’altra banda del món. És una carrera molt incerta, un dia pots estar fent una cosa, però demà no saps el que t’esperarà. 

Tens mètodes o tècniques per calmar els nervis abans d’un projecte important? 

No acostumo a ser nerviosa o a estar nerviosa, de fet en la meva primera desfilada no vaig estar gens nerviosa. 

Penses que en la industria de la moda hi ha masclisme o desigualtat entre gèneres? T’ha tocat viure alguna situació d’aquest tipus?  

En la indústria de la moda no hi ha masclisme o desigualtat, al contrari, els dos gèneres  són acceptats d’igual manera, no hi ha discriminació ni res entre ells.  El que sí que hi ha és racisme, però això ja ha canviat molt, anem per bon camí. Jo personalment no he viscut cap situació de racisme ni res per l’estil al llarg de la meva carrera. 

Fet per: P.Prados, M.Hidalgo, X.Arenas i E.Prados

close

El més recent