Els alumnes de 3r d’ESO passem de ser consumidors a convertir-nos en creadors digitals

19 views

Els alumnes de 3r ESO de l’escola Cor de Maria Mataró, hem estat creant pàgines webs amb la finalitat de passar de ser consumidors digitals a creadors digitals

Aquest segon trimestre, a tecnologia, hem participat en un concurs de crear pàgines web. El concurs l’organitzava Wapps.cat amb la col·laboració de fundació.cat

Ens van donar uns temes a escollir entre els quals hi havia: Igualtat de gènere, final a la pobresa, gana cero, salut i benestar, educació de qualitat, aigua neta i sanejament, energia assequible i no contaminant, treball decent i creixement econòmic, protecció i consum responsable, vida submarina, acció pel clima… Cada grup havia d’escollir un o més temes de guia per crear la seva pròpia pàgina web. La web podia ser de fotos, vídeos, informativa, patrocinar altres webs… del que volguéssim, teníem via lliure.  

Vam dedicar vuit classes a fer aquest projecte per parelles, havíem de posar-nos d’acord perquè entre els dos quedés un projecte bonic i útil. No va ser fàcil, ja que cadascú tenia gustos diferents, però al final van sortir treballs molt bonics. Va haver-hi parelles molt originals que van fer vídeos patrocinant la seva pàgina web, o vídeos que mostraven el tema que havien escollit. Un cop van passar les vuit hores de treball, vam votar individualment la web que més ens havia agradat, i sembla que totes estaven molt bé perquè les puntuacions dels companys, van sortir molt similars. 

Ara toca esperar i saber si al jurat de Wapps també els han agradat les nostres webs. Si és així, hi ha premi! Els premis són tant per als integrants del grup, com per al centre educatiu i el docent.

Premis: Experiències formatives i de reconeixement i vals de compra per a material tecnològic. 

Aquí us mostrem algunes de les webs de 3r ESO A. Podeu clicar-hi per accedir-hi. Visiteu-les. Són molt xules!!!!

Fet per: Clara Redondo García

close

El més recent