Les millors sèries que han estat cancel·lades

/
23 views

Aquestes són les sèries que van ser cancel·lades i els seus fans van revolucionar-se a les xarxes socials

The End of The F***ing World

El llançament de la primera temporada d’aquesta sèrie va ser un inesperat èxit. La història tracta sobre dos adolescents, en James (Alex Lawther) i l’Alyssa (Jessica Barden), els dos escapen de casa. El que no sap l’Alyssa és que en James planeja matar-la, tot i que a mesura que avança la trama la seva relació canvia.

Tot i que la sèrie va resultar un èxit, van cancel·lar la tercera temporada, segons Charlie Covell,  en una entrevista va confirmar que la segona temporada havia marcat el final de la sèrie.

Crec que, per a mi, això és tot. Sí, ja està fet. Crec que tractar de treure’n més seria un error, m’agrada on ho vam deixar tot

Charlie Covell

The society

The society és una sèrie que tracta d’uns adolescents que han de sortir d’excursió amb la seva classe, però quan tornen, al seu poble no hi troben cap adult: estan en un món sense cap ésser humà a part d’ells. A partir d’aquí, la història es desenvolupa amb tots ells intentant sobreviure i tornar amb les seves famílies.

Va ser cancel·lada amb només una temporada per la covid-19. Netflix ha considerat que era poc pràctic enfrontar-se al rodatge, ja que pujaven els costos per culpa dels nous protocols per la covid-19. Hi ha obstacles per rodar en aquesta nova normalitat, però també és una qüestió de prioritats. Si totes les ficcions s’encareixen, implica que unes han de caure perquè les plataformes i canals no inverteixin més del previst.

I am not okay with this

File:IamNotOKWithThis.JPG - Wikipedia

És una sèrie protagonitzada per la Sydney Novak (Sophia Lillis) i Stanley Barber (Wyatt Oleff), basada en una novel·la gràfica de Charles Forsman. La Sydney és una noia normal, fins que descobreix que té poders, a mesura que avança la sèrie haurà de descobrir com controlar-los i tractar que no influeixin a la seva vida personal.

En principi, la sèrie havia de tenir una segona temporada, però per la covid-19 van decidir cancel·lar-la amb només una temporada que havia acabat amb un final molt obert.

Durant una entrevista amb Insider, Entwistle va parlar sobre la raó de la cancel·lació de la sèrie:

Simplement vam continuar pel mateix camí i no va ser fàcil, però érem conscients des del principi, pre-pandèmic, que hi havia advertències de canvis de direcció. Ens va sorprendre quan va succeir perquè jo estava com; “Quin show més estrany per cancel·lar”

Entwistle
close

El més recent