“A través de mi ventana” és tan bona com esperàvem?

L’esperada pel·lícula inspirada en una de les novel·les més llegides de Wattpad s’estrena per fi a Netflix

Firmada per Sílvia Gómez

Una novel·la sortida d’internet

A través de mi ventana (Trilogía Hermanos Hidalgo 1) : Godoy, Ariana:  Amazon.es: Libros
Portada d “Atraves de mi ventana”

“A traves de mi ventana” és una novel·la que va néixer a Wattpad, una aplicació en la qual es poden crear i llegir novel·les, relats, articles, poemes, blocs, fanfics i altres gèneres literaris. Les novel·les que ofereix aquesta plataforma solen ser escrites per autors d’internet no coneguts, moltes vegades joves que volen compartir les seves històries amb altres lectors.

L’autora veneçolana Ariana Godoy va estrenar aquest romanç juvenil el 2016, i va destacar entre les altres històries sent així una de les més conegudes actualment, aconseguint 250 milions de visualitzacions en la plataforma. A causa de la seva fama a ser publicada en format físic el 16 maig del 2019, ara va per la 8a edició amb més de 13000 vendes.

Clara Galle

Després d’aquest gran èxit en vendes, Netflix va anunciar que en farien una adaptació per estrenar-ho en format pel·lícula a la seva plataforma, l’estrena seria el 4 de febrer de 2022. La pel·lícula està protagonitzada per Clara Galle i Julio Penya Fernández i dirigida pel director Marçal Forest. Té una duració de 116 minuts.

Molts joves estaven esperant entusiasmats l’estrena d’aquesta pel·lícula, la majoria fanàtics de la novel·la original de Wattpad. Va tenir una gran acollida durant les primeres setmanes arribant a ser la tercera pel·lícula més vista de parla no anglesa. Gràcies a això la plataforma va anunciar que tindria una seqüela basant-se en la relació entre els dos protagonistes.

Argument

 Fa temps que la Raquel està perdudament enamorada de l'Ares, el seu veí, l'observa en secret, però mai s'ha atrevit a parlar-li. Fins que un dia ell li roba el WIFI i comencen a parlar, des de llavors comença una relació tòxica, plena de frustracions, passió i conflictes.

Què ens transmet?

Aquesta pel·lícula tracte les relacions amoroses com a una cosa molt passional, amb molt alts i baixos, el que denominaríem una relació tòxica. Això fa que els joves comencin a veure l’amor des d’una perspectiva equivocada i perjudicial per als implicats.

Enfoquen el sexe com a la solució als problemes de la relació, com a una via d’escap a la que es reconeix constantment, sense buscar solucions per a la relació, el que ens torna a enfocar cap a la toxicitat.

La pel·lícula en si es fa repetitiva i llarga, amb una estructura que es repeteix durant els 116 minuts. Els girs inesperats són escassos.

Tot i això, també compta amb punts interessants com l’evolució dels personatges que és molt captivador per a l’espectador i del millor de la pel·lícula donant-li punts inesperats i mantenint l’interès per a ella, també ens demostra que la gent pot arribar a canviar i millorar com a persones, un missatge molt emotiu que ens emociona.