BZRP, l’artista revelació dels últims anys

Gonzalo Julián Conde, més conegut com a Bizarrap és un DJ, compositor i productor argentí. A l’edat de 24 anys, és conegut per les seves “BZRP Músic Sessions” i les seves “BZRP Freestyle Sessions”, sessions que fa al costat d’altres artistes.

Victor Rodriguez, Jan Pol Ceni, Pol Capdevila, Enzo Litjens i Jaehyun Park


Biografia

Entre 2021 i 2022 va ser nominat als Premis Grammy Llatins en les categories al premi de «millor fusió/interpretació urbana», «millor cançó de rap /hip-hop», «millor artista nou», «productor de l’any» i «millor interpretació de reggaeton».Els seus inicis musicals es remunten l’any 2017, quan editava batalles de freestyle argentines i les pujava a la plataforma de YouTube.

Aquests treballs van augmentar el seu reconeixement, i va acabar començant a produir cançons d’artistes argentins.

En 2018 va llançar les denominades “BZRP Freestyle Sessions“, conjuntament amb freestylers també argentins com Trueno, Sony, Kodigo, entre d’altres.

“BZRP Músic Sessions”

En 2019 va treure la seva primera “BZRP Músic Sessions” amb l’artista argentí Bhavi, el que va ser el començament d’una sèrie de sessions amb artistes locals i internacionals com Shakira, Nicky Jam, Nicki Nicole, Trueno, Zaramay, Cazzu, Nathy Peluso, YSY A, Bejo, Don Patricio, L-Gant, Anuel AA, Kiddo Toto, Resident, Paulo Londra, Quevedo, Tiago PZK, Villano Antillano, entre d’altres.

Fins al moment, el seu major èxit global va ser «Quevedo: “BZRP Músic Sessions”, Vol. 52», publicat el juliol de 2022.

Com va sorgir la idea?

La seva carrera va començar en el 2017 amb els “combos locos”, eren vídeos que ell feia per després penjar-los al YouTube. En aquests vídeos ell es dedicava a ajuntar parts de batalles de “freestyle” (on s’ajunten dos rapers que improvisen, sobre una base per intentar guanyar) locals com el “Quinto Escalón”, però ell les mesclava.

En aquest món va conèixer a molts artistes i rapers. Amb aquests va començar a crear remix en paral·lel a aquestes competicions.

El seu primer tema destacat va ser un remix d’una cançó de Duki “No Vendo Trap” gràcies a això molts més artistes va voler col·laborar amb ell.

Top 10 de cançons segons les visites de YouTube

1. Shakira Music sessions # 53: 517M

2. Quevedo Music sessions #52: 506M

3. Nathy Peluso Music sessions #36: 368M

4. L-Gante Music sessions #38: 319M

5. Trueno Music sessions #6: 240M

6. Snow Tha Product Music sessions #39: 225M

7. Alemán Music sessions #15: 213M

8. Nicki Nicole Music sessions #13: 205M

9. Villano Antillano Music sessions #51: 202M

10. Dani Music sessions #24: 189M

El nostre Top 5 de cançons

Quevedo Music sessió #52

Elradio Carrión sessió #40

Arcangel sessió #54

Shakira Music sessió #53

Nicki Nicole Music sessió #13

Curiositats

És conegut també per gairebé no treure’s les ulleres ni la gorra, ja que ell diu que és per mantenir el seu anonimat i que no el coneguin per la seva cara sinó per la seva música.

Li agrada ficar referències en les seves cançons i en els seus vídeos. Compta amb 19,7 M de seguidors a YouTube i més d’11M de reproduccions a Spotify.

Una de les mostres de la seva excel·lència en la producció de música és que totes les seves cançons superen el milió de visualitzacions.

Ha guanyat 3 premis els quals són: Premio Lo Nuestro al Artista Revelación Masculino, Canción – Pop/Urban/Dance i Premio Lo Nuestro al DJ del Año.La revista Rolling Stones va entregar a la “BZRP Music session 38#” amb L-Gante el premi a la millor cançó del 2021.

Llistes de reproducció: