Dagoll Dagom ens dona la benvinguda al poble gris a l”Alegria que passa”

Un musical revolucionari que parla sobre un poble gris industrial amb un alcalde malèvol que contracta a una companyia de teatre per realitzar un gran espectacle abans de les eleccions

Noa Mas, Afnan Idrissi, Biel Batalla, Alba Lopez i Martina Garcia

La seva durada va ser d’una hora i mitja, però per a nosaltres no va ser prou. Va ser un espectacle increïble en tots els aspectes. L’obra en sí va ser molt visual, i no va fer falta cap tipus d’efecte especial per donar-li màgia a l’actuació.

També vam poder gaudir de moltíssimes coreografies de diferents tipus, entre ells el Hight Heels Dance, un estil de ball molt cridaner que requereix molt domini d’equilibri per poder realitzar-lo.

(Imagte extreta d’Instagram del compte: @eloigomeznovell)

Tots els actors ens van sorprendre, deixant-nos amb la boca oberta per la seva habilitat al cantar i al tocar diferents instruments en mig de l’actuació, oferint-nos música en viu. A més a més, durant l’obra vam anar veient l’evolució d’alguns dels personatges i el canvi del seu criteri en prendre diferents decisions.

En acabar, vam poder entrevistar a professors i a alumnes del públic, i a tots els actors; així que no espereu més i mireu l’entrevista que els hi vam fer! Els volem agrair a tots els actors i actrius la paciència que van tenir amb nosaltres que som periodistes novells. Ens va encantar poder-los entrevistar.

Estem molt agraïts d’haver pogut gaudir d’aquest show i des de Som Cor Report us volem animar a que aneu a veure-la. Ens va impactar!