///

Gala 13 d’Eufòria, la gran final

La Jim, que a la primera gala es va salvar gràcies a un sobre,ha estat la guanyadora d’Eufòria!

La gala es va estructurar com la setmana passada. Cada concursant va cantar una cançó. Es va fer una votació i va haver de marxar l’Alèxia.

Els membres del jurat i els del VAR musical van imitar algunes de les actuacions dels eufòrics.

A continuació, els membres del jurat i els del VAR musical van imitar algunes de les actuacions dels eufòrics. Les tres concursants van fer de jurat i els van avaluar, tot amb humor. Va ser l’Alèxia la que va cantar a continuació, per despedir-se. Després van cantar les dues concursants restants.

Més de 310.000 vots

Hi va haver rècord de la temporada de vots en el segon recompte, més de 310.000 vots, que van ocasionar una final molt ajustada amb els següents percentatges: Jim 59% i Carla 41%.

Cantar la cançó de l’estiu, un contracte discogràfic, dos festivals de música, cantar a,b en Miki Núñez…

La Jim com a guanyadora va recollir el trofeu que li va entregar la Mariona Escoda, la guanyadora de l’edició passada i després va cantar la cançó de l’estiu “T’estimo igual” amb en Lildami. I encara li queden més premis, com un contracte discogràfic, anar a dos festivals de música de Catalunya i cantar amb en Miki Núñez al Palau Sant Jordi.

Tercera temporada d’Eufòria

Per acabar, com sempre, es va obrir el sobre que la direcció havia donat a la Marta Torné al principi del programa. El sobre assegurava que hi haurà tercera temporada d’Eufòria, no us la perdeu!