La màgia de la lectura

En aquesta secció us presentarem uns llibres de misteri que us deixaran bocabadats

Martina Jimenez, Paula Carmona, Sara Kidane, Joshua Serrano

Saga Darks (Fleur i Heist)

Llibre 1. Fleur

Quan creus que ho saps tot, aquest llibre et demostra que no saps res.  

Fleur ha viscut sempre amb els seus pares i la seva germana petita. Quan, una nit qualsevol tots son assassinats. Tots menys ella. La policia la investiga, ja que es la única i principal sospitosa del crim, però ella no es capaç de recordar res del que va passar aquella nit. 

Quan la internen en un hospital psiquiàtric, intenta descobrir la veritat del que va passar aquella nit, amb flashbacks que li fan dubtar fins i tot d’ella mateixa, res encaixa en aquest trencaclosques que ningú és capaç de resoldre.

Llibre 2. Heist

Caçar o ser caçat?

El poble de Wilson és tranquil, regit per uns costums i creences religioses molt estrictes, on Leigh ha crescut, seguint cada regla i pauta com se li ha indicat. Un poble on no es rep amb molta gràcia els nouvinguts, així que quan els Steins es muden al seu costat, Leigh no pot evitar sentir curiositat.

Els Steins són adinerats, misteriosos i molt elegants. Llueixen com el retrat perfecte d’una família, però ho són? Què s’amaga darrere de tanta perfecció? I quan la mort comença a rondar el poble, ningú no pot evitar preguntar-se si té alguna cosa a veure amb els nous membres de la comunitat.

Leigh és l’única que pot indagar per descobrir la veritat, l’única que es pot acostar al fill gran de la família, l’infame, arrogant i fred Heist

Una saga escrita per Ariadna Godoy a Wattpad i recentment publicada en paper.

Perfectos mentirosos

Quan Jude arriba  la universitat de Tagus, s’adona de que tot gira entorn els tres germans Cash, els més populars de l’escola.  

Des del començament, nota que les coses no encaixen. Que els Cash tenen secrets, i ella està disposada a destapar-los, així doncs, comença a investigar el seu entorn més proper. 

Però, són ells els únics que amaguen secrets? Perquè sembla que tothom té alguna cosa que ocultar?  

A aquesta història, ningú és innocent i ningú surt ben parat. 

Un llibre originalment publicat a Wattpad per Alex Mírez, especialitzada en novel·les de fantasia i misteri, i després dividit i publicat en dos parts a paper, quan la gent es va entusiasmar per la seva història i enamorar dels seus personatges. Serà futurament adaptada a una sèrie.

Mentida

La Xènia lluita per treure bones notes, impulsada per la il·lusió d’entrar a Medicina, però des de fa un temps el seu rendiment és més baix. I és que la Xènia s’ha enamorat, però no d’un noi del seu entorn, sinó d’un fantasma, d’una veu sorgida d’Internet amb la qual comparteix la seva passió per la lectura.

Com que la Xènia és decidida i el seu amor virtual no vol quedar amb ella, es proposa sorprendre’l, de manera que comença les seves investigacions amb les poques dades de les quals disposa.

I resulta que tot és fals, una mentida, ni la foto ni el nom són reals. Qui és en realitat la seva ànima bessona? Penedida per haver descuidat els estudis, ho confessa tot als seus pares, segura d’haver estat víctima d’algun desaprensiu. Però aviat un paquet inesperat li revelarà la identitat del noi amb el qual va compartir les seves més íntimes emocions. El paquet prové de la presó de menors i conté la història d’un assassí.

Guanyador del premi edebé de literatura juvenil 2015.

Una lectura molt recomanada pels joves, interessant i entretinguda però a més ajuda a conscienciar dels perills de les xarxes