La màgia de la lectura

Martina Jimenez, Sara Kidane, Paula Carmona i Joshua Serrano

No gaires adolescents, avui en dia, valoren la importància i la màgia de la lectura. Però el que no saben és que llegir va molt més enllà del que ens ensenyen a l’escola. Moltes persones han abandonat la lectura a una primerenca edat, per culpa dels llibres d’ensenyança obligatòria. Llegir un llibre que no t’agrada pot portar-te a odiar la lectura, cadascú ha de trobar el seu estil que gaudeixi llegint. 

En aquesta secció us farem unes recomanacions per si voleu endinsar-vos al món de la lectura i no sabeu per on començar.   

Romanç

En aquesta edició, us recomanarem 3 llibres a les persones més romàntiques. 3 novel·les plenes d’alegria i amor.

Antes de diciembre

Un llibre ideal per aprendre a diferenciar els amors sans i les relacions tòxiques, i, sobretot, per començar a llegir si sou romàntics.  

Jenna es muda a la ciutat, allunyada de la seva família, amics i de la seva relació tòxica, per començar una nova etapa de la seva vida a la universitat, on té previst estar fins a abans de desembre, i després decidir si continuar. El seu nòvio li deixa clares les coses, a partir d’ara tindran una relació oberta, ella no li convenç la idea, fins que dins del seu nou grup d’amics, li crida l’atenció en Jack Ross, el millor amic del nòvio de la seva companya d’habitació. Un noi amable, atent i molt carismàtic. Què podria passar? Té fins a desembre per descobrir-ho. 

Un llibre que va ser publicat per la Joana Marcus, una escriptora Mallorquina de 22 anys, que va començar a publicar les seves novel·les a una aplicació anomenada Wattpad. Des de allà ha anat guanyant molts seguidors, entusiasmats per les seves històries. Ha publicat a paper aquest llibre que ja ha estat traduït al català i la seva segona i tercera part, Después de diciembre i Tres meses. Serà adaptat a un curtmetratge i s’ha fet un audiollibre. També ha publicat la saga “Fuego” i el seu primer llibre, “Irresistible Propuesta.

Bilogia Deja que ocurra

Una història d’amor que et deixarà sense paraules.

Quan els pares de Leah moren en un accident automobilístic, ella no creu que pugui seguir amb la seva vida. Ha perdut la motivació per viure, no pot ni pintar, l’únic que des de petita la feia feliç. El seu germà, marxa a la ciutat per treballar i poder deixar enrere el dolor. Axel és el millor amic del seu germà gran i, quan accedeix a acollir-la a casa, vol ajudar-la a trobar i unir els trossos de la noia plena de color que un dia va ser. Però no sap que ella sempre n’ha estat enamorada, malgrat que siguin gairebé família, ni que tota la seva vida està a punt de canviar. Perquè ella està prohibida, però li desperta la pell. Perquè és el mar, nits estrellades i vinils dels Beatles.

Hi ha una primera part anomenada “Todo lo que nunca fuimos” i “Todo lo que somos juntos” Uns llibres que t’ensenyen a disfrutar del present i poder viure la vida d’una altre manera.

Va ser escrit per Alice Kellen una escriptora espanyola de literatura romàntica juvenil i adulta. Va començar la seva carrera com a escriptora el 2013 i ha continuat publicant fins a l’actualitat, comptant ja amb quinze llibres al mercat. Personalment hem llegit molts llibres d’ella i ens agrada molt, esmentarem més llibres seus al llarg d’aquesta secció.

Sigue mi voz

Aquesta història ens relata com la Klara viu el dol de la seva mare, per la que cau en depressió i ansietat, i ens anima a no rendir-nos en situacions tan difícils com aquestes.  

La Klara és incapaç de veure la part positiva de les coses, fins que comença a escoltar un programa de ràdio local que s’emet cada tarda, “Sigue mi voz”.  

En Kang, el creador d’aquest programa es posa amb contacte amb la Klara, i poc a poc, van creant una amistat que ajuda a la Klara a unir tots els petits trossos d’ella que ha anat perdent, i l’anima a seguir endavant, a reconstruir a seva vida, i a enamorar-se sense veure a l’altra persona, només amb la seva veu.

Va ser escrit per Ariana Godoy, una autora venezolana, que actualment resideix als estats units, a la aplicació Wattpad i temps després va ser publicat a paper. Es una escriptora que li deu el seu èxit aquesta aplicació. Actualment té publicats 9 llibres, dos d’ells traduïts a l’anglès i un ha estat adaptat cinematogràficament, A través de mi ventana.