La pel·lícula que ha aconseguit omplir els cinemes, The Batman

Arriba al cinema la pel·lícula d’acció més esperada del moment, i això és tot el que n’has de saber

Firmat per Mariona Ferrer, Jana Moreno, Oriol Altimira i Minata Sangaré

La pel·lícula de Batman tan esperada s’ha estrenat el dia 4 de març d’aquest any. Aquesta pel·lícula té una duració de 2 hores i 56 minuts, i consta dels gèneres d’acció i d’aventura. 

“Batman lluita contra el crim a la ciutat de Gotham en el seu segon any i també s’enfronta a un assassí, Riddler” 

El director d’aquesta pel·lícula és Matt Reeves i l’actor que representa a Batman és Robert Pattinson, que és un actor bastant conegut, majoritàriament per la seva aparició a la saga de Harry Potter, ja que aquesta és mundialment coneguda, però també pel seu paper a “Crepúsculo”, com a un dels protagonistes. 

Per altra banda la pel·lícula de Batman va ser anunciada al 2015, però l’actor va tenir problemes personals i es va haver de retirar del projecte, llavors Reeves, el director, va assumir la direcció, va seleccionar a un nou elenc i va reescriure el guió. La pel·lícula s’havia d’estrenar amb Warner Bros Pictures el 25 de juny de 2021, però amb el Covid-19 van sorgir d’altres problemes i no es va poder estrenar. Finalment es va estrenar, com he dit abans, el 4 de març del 2022, tenint un pressupost de 100 milions d’USD, però ha recaptat 605,778,177$.  

Aquestes són les diferents portades que DC còmics va avançar al públic abans de treure la pel·lícula oficialment: 

The Batman - Película 2022 - SensaCine.com
The Batman sube la tensión con sus dos nuevos pósteres oficiales -  MeriStation

Aquests pòsters tenen un 80% de votacions sobre cinc estrelles en les valoracions d’internet.

Ben Affleck es qui havia de protagonitzar aquesta pel·lícula

Els actors que interpreten els personatges principals són: 

Robert Pattinson interpreta a” Batman”

Zoë Kravitz interpreta a” Selina Kyle”

Zoë Kravitz - Wikipedia, la enciclopedia libre

Paul Dano interpreta a” Riddler”

Paul Dano - IMDb

Colin Farrell interpreta a” Pingüino”

Colin Farrell: Biofilmografía

Jeffrey Wright interpreta a” James Gordon”

Jeffrey Wright — The Movie Database (TMDB)

I per últim John Turturro interpretant a” James Falcon”

John Turturro - SensaCine.com

Quines crítiques ha obtingut la pel·lícula?

Aquí en teniu les positives:

“Un Thriller psicológico apasionante, hermoso y a veces genuinamente aterrador que le da a Bruce Wyne la sensata historia de detectives que se merece. Robert Pattinson esta estupendo.” 

“Lo que hace que la película sea tan genial es su voluntad de desmantelar y cuestionar el concepto mismo de los superhéroes.” 

“Una de las adaptaciones de cómic más originales y reconocidas jamás hechas. Para mí, es la mejor película de Batman hasta la fecha.” 

I aquí les negatives:

“The Batman, emerge de un universo cinematográfico, en plena expansión, en el que una visión artificialmente fúnnebre es lo único quue puede dar profundidad.” 

“Como no tiene mucho con lo que trabajar, Pattinson acaba siendo malgastado. Normalmente es un actor eléctrico, divertido e imprescindible, pero aquí parece que se aburre.” 

“Visualmente apabullante, pero decepcionante en su conjunto.” 

Les crítiques de cinema són molt importants, ja que permeten al públic opinar sobre el que han vist lliurement. També et pot ajudar a decidir si veure o no una pel·lícula, ja que si aquesta té moltes crítiques negatives, et pots estalviar pagar per veure alguna cosa que no t’agradarà. 

Marc Ferré, periodista de la casa, ens deixa la seva impressió personal sobre la pel·lícula, quasi tres hores de metratge, val la pena?

“Des del meu punt de vista era una pel·lícula molt esperada per tot el públic i una de les més esperades de la seva saga. La veritat que m’ha decebut força, ja que es fa molt llarga i repetitiva. No té una introducció clara i per tant entra directament als fets de la pròpia història, a més a més, crec que el final es molt desesperat i no és gaire coherent amb tot el que passa anteriorment. Dona la sensació que els autors van veure que es feia molt llarga i van intentar acabar-la d’alguna manera o altre. En conclusió, es una pel·lícula de la que s’esperava molt i, encara que no està del tot malament i et deixa enganxat a la pantalla fins que s’acaba, crec que es podia haver fet molt millor.”

The Batman': fecha de estreno, reparto, duración y primeras críticas | Marca

Deixa un comentari

Your email address will not be published.