Redactors juniors

Oussama Azouzi
Descripció
Hola, em dic Oussama Azouzi Rekas, m'agrada el futbol i el practico en un equip l'Aquahotel de porter, tinc quinze anys i soc alumne del Cor de Maria Mataró. Faig tercer d'E.S.O. A. Soc un nen molt sociable i m'agrada fer amics. Escolto molt música.
Joves periodistes amb la cientítica Marta Serra
3 mesos ago

Una evolució tecnològica de les impressores 3D convencionals Firmat per Oussama Azouzi Marta Serra Mir és professora de Biologia i Geologia per nois i noies de secundària. Parlem amb ella sobre la bioimpressió 3D, una evolució tecnològica de les impressores 3D convencionals, que té com a finalitat ser una eina medicinal que ajudi a millorar les condicions de vida. Això és possible a través d’una forma d’impressió que aconsegueix construir estructures biològiques, a partir d’uns materials anomenats biotintes, les quals estan fabricades a partir de cèl·lules mares per evitar una possible resposta negativa per part del pacient. Què opines sobre l’avenç tecnològic?

6 mesos ago

Segons la investigació, més de 3.800 d’aquestes 43.000 persones pertanyen a les ciutats de l’estat espanyol Firmat per Oussama Azouzi, Jhuliana Lujan, Alejandro Hernandez i Paula Villareal. La falta de zones verdes és cada vegada una realitat més evident a les ciutats europees. No és cap secret que els éssers humans necessitem la natura per viure, però s’està veient que la falta d’accés a aquesta està afectant la qualitat de vida dels ciutadans europeus. Amb una investigació a diverses ciutats europees van arribar a la conclusió que es podrien evitar fins a 43.000 morts prematures anuals si el govern seguís

close