Redactors juniors

Ainhoa Laguna
Descripció
Hola! Me llamo Ainhoa laguna, tengo 14 años y vivo en Mataró. Me encanta ver peliculas, sobretodo las de terror, con mi familia, ir de compras y hacer deporte. También me encanta cantar, bailar y me gusta aprender nuevos idiomas. Me gusta mucho el fútbol y juego en el equipo femenino del C.E Mataró. Me gustaria estudiar medicina para ser doctora.
Hola! Em dic Ainhoa Laguna, tinc 14 anys i visc a Mataró. M’encanta veure pel·licules, sobretot de por, amb la meva familia, anar de compres i fer esport. També m’encanta cantar, ballar i m’agrada aprendre nous idiomes. M’agrada molt el futbol i jugo en l’Equip femení del C.E Mataró. M’agradaria estudiar medicina per ser doctora.
Hi! My name is Ainhoa ​​Laguna, I'm 14 years old and I live in Mataró. I love to watch movies, specially the scary ones, with my family, go shopping and play sports. I also love to sing, dance and I like to learn new languages. I really like football and I play in the female's team of C.E Mataró. I would like to study medicine to be a doctor.
2 mesos ago

La Clàudia Mons Tost, és una de les alumnes del Col·legi Cor de Maria Mataró. Una jove de 3r ESOB que innova, experimenta i crea, que ja l’han considerada tota gran artista i que expressa el que sent a través de les seves il·lustracions. Firmat per Irene Nora, Ainhoa Laguna, Luana Caballero i Maria Conte Comencem tirant la vista enrere. Quan i per què vas començar a dibuixar? Porto dibuixant des dels set anys. Va succeir un estiu. Recordo que des d’aquell moment es va transformar en una passió per a mi, la veritat m’agradava dibuixar i em segueix encantant.

7 mesos ago

¿De verdad se sabe tanto de esta mítica isla? Firmado por Arnau Roldán, Ainhoa Laguna, Mar Belmonte y Maria Conte La isla de Atlas, más conocida como Atlántida, es una isla mítica mencionada en los diálogos de Timeo y Critias, escritos por el filósofo griego Platón, en el s.IV aC exactamente en el 360 aC. Es descrita como una isla situada más allá de las columnas de Hércules y “más grande que Libia y Asia Menor juntas”. Su poderío fue tal que llegó a dominar toda Europa y el norte de África hasta que fue derrotada por los ejércitos atenienses. Tras esto,

8 mesos ago

La Miriam Cos Vilar és la professora de tecnologia del Cor de Maria de Mataró. És molt propera als seus alumnes i ensenya als estudiants a programar. Firmat per Arnau Roldán, Mar Belmonte, Ainhoa Laguna i Maria Conte Per què et vas voler enfocar en la tecnologia? Considero que la tecnologia es una assignatura que té moltes sortides, que està en constant canvi i crec que és de molt interès per tot l’alumnat, ja que aquesta matèria haurà de formar part en la seva vida per molts anys. Com creus que influeix la tecnologia en l’educació? Crec que la tecnologia

close