Pol Capdevila: “Crec que serà una temporada que no serà fàcil, però ho donarem tot”

Pol Capdevila Plaja és un jove de 14 anys que aquesta temporada jugarà la seva setena temporada el Futsal Mataró

Carles Palomares

A quin equip jugues i quina ha sigut la teva trajectòria?

A dia d’avui jugo al Futsal Mataró, però vaig començar amb 5 anys a l’equip de la meva escola, però ràpidament em vaig canviar a un equip de futbol sala que és deia Abrera, on vaig estar dos anys. Amb 7 anys vaig anar a viure a Mataró, on em vaig apuntar al club que estic i ara faré la meva setena temporada.

Com creus que t’anirà aquesta temporada a nivell personal i grupal?

A nivell grupal, crec que serà una temporada que no serà fàcil però ho donarem tot. El nostre objectiu el qual crec que complirem com a equip és salvar-nos, i a nivell personal aprendre el màxim dels meus companys, i jugar els màxims minuts possibles ajudant al meu equip.

En un futur creus que arribaràs a poder viure d’aquest esport?

El futbol sala no és un esport que doni molts diners, però jo crec que amb molt esforç i sacrifici, inclús fent d’entrenador sí que podria arribar a viure del futbol sala.

Si volguessis anar a algun equip professional quin seria? I per què?

Si tingués l’opció de jugar a l’equip que volgués, sense dubte, seria el Barça, un rival contra el que m’he enfrontat en varies ocasions i sempre n’han sortit ells victoriosos. A part, des de petit he sigut del Barça a l’igual que tota la meva família, i per mi seria un honor jugar allà.

Com va ser la teva experiència al ser convocat a la selecció del maresme?

Al principi quan et convoquen a un entrenament vas molt nerviós, però el teu objectiu quan vas allà és sempre intentar demostrar totes les teves qualitats. Al principi anava amb la mentalitat de que no m’agafarien, ja que no em volia fer moltes il·lusions. Però després en el moment de jugar el torneig va ser una experiència única, el poder compartir vestuari amb els que a la lliga són els teus rivals.

Quina es la teva referència en futbol sala? Per què?

Per mi Lozano és un gran referent en el Barça. Un dels motius principals es que és el capità del Barça, personalment un dels meus somnis seria aquest. A part és un jugador amb el qual tinc una foto.